Om

Om Birgit

Musik og kreativitet har været nøgleord hele mit liv.

Musikken har fyldt mest, men her i BirgitsBiks er det det visuelle og litterære

der får lov til at blomstre.

Som musiker og korleder har jeg sat mange skibe i søen, så jeg har markedsført utallige koncerter, workshops, kor- og holdstarter, heri indbefattet oprettelse og vedligeholdelse af websider, og jeg har skrevet mange af korenes sange selv.

 

Bøger:

"Lille Drage - og hans venner" er min første børnebog, men absolut ikke den sidste. Der er allerede historier på vej til bog nr. 2.

Jeg har altid elsket at fortælle historier til børn, men der skulle et møde med klassen 0.a på Svebølle skole til, før jeg begyndte at skrive.

"Læs en historie for dem" bad deres lærer - "Fortæl dem min" hviskede Lille Drage.

 

"Kayle" Er mit første forsøg på at skrive en voksen roman. Det var en meget spændende rejse, at skrive om min for-moders liv. Der forelå så mange dokumenter, at det føltes som når børnene forbinder streger mellem punkter for at danne et billede. Bogen er dels fakta og dels fiktion.

 

Billeder:

Jeg lærte at tegne på Skolen for Boligindretning på Frederiksberg for en halv menneskealder siden. Et af mine billeder er blevet forside til en bog, og mine papirklip til en lang årrække af forsider til Sogneposten i Viskinge og Svebølle.

I en del år var jeg med i amatørkunstnergruppen Sienna i Kalundborg.

Jeg har arbejdet med følgende materialer:

Fedtsten, Gasbeton, Olie, Akvarel, Papir, Kul, Tusch og Foto billedbehandling

 

Portraet