Kontakt

Kontakt

www.BirgitsBiks.dk * v/ Birgit Holm Petersen * Ulstrup Vænge 15 * 4400 Kalundborg * Tlf.: +45 51 84 70 90

Bestilling og betaling

 

Bøger:

Kontakt mig venligst pr. email for bestilling. Skriv det antal du ønsker og adressen de skal sendes til. Du vil modtage en bekræftelsesmail, med en faktura. Af den fremgår det, hvilket kontonummer du skal overføre pengene til. Når beløbet er registreret på kontoen, sender jeg det ønskede.

 

Billeder:

Kontakt mig venligst pr. email for bestilling, vedhæft gerne et foto eller billede, som du ønsker skal anvendes, som jpeg fil. Beskriv opgaven og hvilket omfang du ønsker illustrationen skal have, og jeg vil sende dig et tilbud på en pris.

Bemærk venligst at det, der betales for, IKKE omfatter trykning

 

Den færdige illustration sendes som prøvefil i meget lille udgave med vandmærke til godkendelse, sammen med en faktura. Kan produktet godkendes betales der til kontonummeret, som fremgår af fakturaen (husk at anføre afsender eller fakturanummer på overførslen). Når beløbet er registreret på kontoen, sendes originalfilen – enten pr. mail, eller på en særlig angivet webside, hvor den kan hentes fra inden for 14 dage, eller i sjældne tilfælde, såfremt det er en stor fil, på CD-ROM.

 

Alle illustrationer er med copyright. De må ikke anvendes til andet, end det aftalte.

 

Se venligst øvrige handelsbetingelser længere nede på denne side.

 

 
 
Jeg er indforstået i handelsbetingelserne
 
 
 
 

Handelsbetingelser:

 

Levering: Prisen for levering indbefatter emballage og forsendelse. Alle fysiske varer sendes via DAO, billigst og hurtigst, men de kræver et mobilnummer, eller Post Danmark til de gældende priser for forsendelser.

Forventet leveringstid 3 - 6 hverdage med DAO.

 

Priser: Alle priser er incl. moms, men excl. forsendelse

 

Fortrydelsesret: Der er 14 dages fortrydelsesret fra varen modtages. Såfremt handlen fortrydes, skal BirgitsBiks.dk kontaktes før varen returneres. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som ved modtagelsen. Den skal returneres i forsvarlig emballage og indenfor de 14 dages fortrydelsesfrist. Vedlæg gerne en beskrivelse af, hvorfor du ønsker at fortryde handlen.

Det fulde beløb refunderes. Din konto krediteres og der udstedes en kreditnota, når varen er modtaget retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Køber betaler selv for retur-porto, bemærk venligst at der ikke modtages varer, som sendes ufrankeret eller pr. efterkrav.

 

Er du privatkunde, er alle varer dækket af 2 års reklamationsret.

For erhvervskunder er reklamationsretten 6 måneder.

 

Ved køb af Billeder, Illustrationer og Design, SKAL prøvefilen godkendes, før den endelige handel finder sted.